Αγαπητοί επισκέπτες  
     
 

  Καλώς ήλθατε στη Χαλκιδική και τη Σιθωνία των τεσσάρων εποχών, καλώς ήλθατε στον Παραδοσιακό Οικισμό του Παρθενώνα, καλώς ήλθατε στον Ξενώνα «Χοροστάσι».

 

  Ξεκινήσαμε το ταξίδι μας στον κόσμο της φιλοξενίας τον Απρίλιο του 2008 και διαμορφώσαμε ένα οικογενειακό περιβάλλον,  αξιοποιώντας συνάμα την πατροπαράδοτη φιλοξενία των ανθρώπων του Παρθενώνα, διατηρώντας την πλούσια παράδοση, τον πολιτισμό, και την απαράμιλλη ομορφιά του τόπου μας.

 

  Ο χώρος μας αποτελείται από τέσσερα διαφορετικά σχεδιασμένα και διακοσμημένα δωμάτια (Παρθενώνας, Δραγουδέλι, Ίταμος, Κέλυφος) με δυνατότητα φιλοξενίας δύο εώς τεσσάρων ατόμων.

  Όλα τα δωμάτιά μας διαθέτουν μεγάλα διπλά κρεβάτια και μπαλκόνι με θέα προς τη θάλασσα, κουζινάκι με ψυγείο, βραστήρα, καφετιέρα και διάφορα είδη καφέ για την δική σας ευχαρίστηση, ψύξη και θέρμανση (Α/C, καλοριφέρ , και τζάκι με απεριόριστη χρήση ξύλων), δωρεάν χρήση ασύρματου ίντερνετ  ( Wi-Fi), επίπεδη τηλεόραση (LCD) και ευρύχωρο μπάνιο το οποίο διαθέτει επιπλέον σεσουάρ.

 

  Το όνειρο των δημιουργών (Στέλιος και Τάνια) είναι οι επισκέπτες του χώρου να νιώσουν πραγματικά σαν στο «σπίτι» τους, παίρνοντας αναμνήσεις μαζί τους που θα τους επιτρέψουν να συνεχίσουν με δύναμη τις όποιες υποχρεώσεις τους στην μετέπειτα καθημερινότητά τους. Το χαμόγελό μας θα σας συντροφεύει συνεχώς και πάντα θα είμαστε ανοιχτοί για μία συζήτηση, έναν καφέ ή να σας τρατάρουμε ένα τσίπουρο δικής μας παραγωγής.

 

  Ευελπιστούμε να σας έχουμε κοντά κάθε μέρα και για μεγάλες διαμονές, έτσι ώστε να πάρετε μαζί σας μία άλλη Ελλάδα, ξεχασμένη από τους ρυθμούς της σύγχρονης και αγχωτικής ζωής.

 

  Θα χαρούμε ιδιαιτέρως να σας γνωρίσουμε από κοντά.

 

Με εκτίμηση,

 

Οικογένεια Μαλλίνη.